Dificultats aprenentatge
Dificultats aprenentatge

EDAE Equip dificultats de l’aprenentatge.

Què és el TDAH?

Fisioteràpia respiratòria
Fisioteràpia respiratòria

Rentats nasals.

D’una recomanació a una necessitat.

Osteopatía infantil
Osteopatía infantil

Otitis de repetició i osteopatia.

Respon molt bé al tractament osteopàtic.

Pediatria General
Pediatria General

Què puc fer per millorar la salut bucal del meu fill?

Evita les càries dels teus fills.

Benvingut a la web del grup ARCC

Un portal dinàmic, orientat a la informació més objectiva i a la cura de les nostres famílies.

Som un equip de pediatres i especialistes pediàtrics que vam coincidir en un aspecte fonamental, la vocació per la nostra professió.
La Prevenció és el nostre objectiu, i la Pediatria és el pilar de les nostres consultes.

En el transcurs de més de tres dècades ja, s’han anat incorporant grups d’especialistes, que complementen la nostra atenció personalitzada.

Fa 15 anys, apostarem per la Fisioteràpia Respiratòria Infantil, un dels serveis de major projecció externa per haver aconseguit canviar l’evolució dels pacients amb processos respiratoris (obstrucció de vies aèries altes, bronquiolitis, bronquitis, pneumònies, fibrosi quística, …).

En l’última dècada, l’equip d’especialistes en trastorns de l’aprenentatge infantil, han acompanyat a innombrables famílies a saber com procedir amb aquells nens amb un dèficit d’atenció (TDA) i amb hiperactivitat (TDAH), dislèxia, discalcúlia, trastorns de l’espectre autista (TEA).

Fa 5 anys, vam aprendre que l’osteopatia fa més assequible fer prevenció en els nostres pacients, fins i tot des de l’època de nadó, en aquells parts instrumentats o per cesària, evitant que hi hagi conseqüències a curt (còlics del lactant, restrenyiment) a mitjà termini (otitis mitjana aguda de repetició, otitis seroses persistents, bronquitis) i a llarg termini (escoliosi, cefalees, problemes posturals).

L’Al·lèrgia Infantil, la Nefrologia Pediàtrica, la Cardiologia infantil, la Cirurgia pediàtrica, la Traumatologia, la Psicologia, la Logopèdia o l’Homeopatia són altres dels nostres grups diferencials.

Si busques ajuda, contacta’ns.

Actualitat

UN BUF? ES GREU?

Un buf és un signe clínic que es detecta al auscultar el cor. És una espècie de bufada que s’escolta entre els batecs del cor. Els bufs es classifiquen en funció de la seva intensitat de l’1 al 6 ,

AL·LÈRGIA A ALIMENTS

El menjar és essencial per a la vida, també és una important font de satisfacció i part de la identitat cultural de cada població. Les reaccions adverses als aliments s’han descrit des de fa més de 2000 anys, i la

GALERIA