Canvis horaris per Coronavirus

Davant la situació que estem vivint a causa de la pandèmia de coronavirus i les recomanacions que es fan desdel departament de salut i les entitats pediatres, a partir de demà 21/03/20 en els dos centres de ARCC, Barcelona i Vilassar de Mar, s’anul·laran totes les visites presencials que no siguin imprescindibles. Si algun nen està malalt o teniu algun dubte es recomana no desplaçar-se a el centre, trucar primer i el pediatre que us s’atengui decidirà si cal una visita presencial.

CENTRE DE VILASSAR DE MAR.

MATINS: Revisions de nadons <15m que siguin necessàries, la resta de revisions es posposaran fins normalització de la situació. No s’atendran urgències presencials al matí a excepció que hi hagi un risc vital.

TARDES: S’assistirà tot pacient pediàtric que necessiti valoració mèdica en horari de 15:30 a 18:30, es recomana trucar primer a centre per valorar la necessitat d’assistir presencialment.

CENTRE DE BARCELONA.

MATINS: Revisions de nadons <15m que siguin necessàries, la resta de revisions es posposaran fins normalització de la situació.S’assistirà tot pacient pediàtric que necessiti valoració mèdica en horari de 9:00 a 11:30, es recomana trucar primer a centre per valorar la necessitat d’assistir presencialment.

TARDES: S’assistirà tot pacient pediàtric que necessiti valoració mèdica en horari de 16:30 a 19:30, es recomana trucar primer a centre per valorar la necessitat d’assistir presencialment.

Els Dissabtes, en els dos centres, romandran tancats ja fins el proper mes d’ Octubre de 2020.

Vídeo amb missatge dels pediatres (Societat Catalana de Pediatria) #quedatacasa