Homeopatía

Per a aquelles famílies que busquen la teràpia homeopàtica, als nostres centres també trobaran professionals degudament formats.

La medicina integrativa és l’art de fer servir els recursos que el professional ha adquirit en la seva extensa formació per decidir què, on, quan i quantes d’aquestes armes terapèutiques són les adequades en cada cas, i actuar en conseqüència.

L’homeopatia és una teràpia reactiva que actua estimulant la capacitat de l’organisme d’autoregular-se.

És una teràpia preventiva i, tant en els processos aguts com els crònics i recurrents, també són candidats al tractament homeopàtic. Sense oblidar els problemes d’ordre psíquic i emocional.

Persones de qualsevol edat, des dels nens fins a la gent gran, poden ser candits. Poden prendre homeopatia les dones embarassades i durant la lactància i els nens amb malalties cròniques i tractaments farmacològics de base, ja que no són excloents.

Els medicaments homeopàtics es preparen a partir de substàncies d’origen vegetal, d’origen animal i d’origen mineral.

“L’home es troba al lloc més alt de la creació i està compost de tot el que el rodeja. Així, és lògic que reaccioni davant dels principis de les plantes i els minerals.”

Dr. Didier Grandgeorge.

 

Dra. Ma. Angels Navarro Solà
Dra. Ma. Angels Navarro Solà
Homeopatia
Títol d'Homeòpata -  Ensenyament Postuniversitari d'Homeopatia - Dra. Solange Vallespir (1993-1996) Foniatria i Logopèdia  -.